HDD* Istuinsuojus Matkustajan tuplaistuimelle, musta

2 326 818

86,00 €1

Ekstrakestävä: materiaalina 210 denierin polyesteri, tausta sataprosenttisen veden- ja tulenkestävää PVC:tä, ompeleet laskuvarjolankaa. Räätälöity täydellisen istuvaksi ja valmistettu kestämään kulumista korkeimpien kestävyysstandardien mukaisesti. Suojaa istuinta tehokkaasti mm. mudalta, vedeltä, lietteeltä, rasvalta, öljyltä, maalilta, pölyltä, ruoalta ja juomalta. Helppo puhdistaa harjaamalla, kostealla liinalla tai pyyhkimällä miedolla desinfiointiaineella. Ihanteellinen hyötyajoneuvoihin. Mitat (pituus x leveys x korkeus): 120 mm x 120 mm x 305 mm. Paino: 1,36 kg


Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.