Ford-Kevytmetallivanteet

Näytä ja tunne itsesi erilaiseksi kevytmetallivanteilla. Kaikki vanteet on suunniteltu viimeistelemään oman Fordisi ulkonäkö. Sulavalinjainen, tarkoituksenmukainen tai elegantti – sinä valitset. Ja voit olla varma valitsessasi minkä tahansa Ford kevytmetallivanteen, että ne on valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti parhaista materiaaleista, sekä kestäneet pitkällistä testausta pitääkseen sinut turvassa tien päällä. Jokainen kevytmetallivanne tarkistetaan röntgenillä valmistusvirheiden varalta ja tarkistetaan ettei ilma häviä renkaasta vanteen kautta. Eri tyylien – kiillotettu, hopea, harmaa ja kromattu – avulla voit olla varma, että kevytmetallivanteesi ulkonäkö on yhtä hieno kuin niiden suorituskyky.

Miksi sinun kannattaa ostaa Ford-alumiinivanteet?

Ford valmistaa alumiinivanteita vain Fordeihin − ei muiden valmistajien autoihin. Sen vuoksi meidän ei tarvitse tehdä kompromisseja vanteiden suunnittelussa tai laadussa muiden valmistajien vaatimusten täyttämiseksi. Sen sijaan voimme keskittyä suunnittelemaan ja valmistamaan alumiinivanteita, jotka sopivat täydellisesti juuri tiettyä Ford-mallia varten.

Tinkimätöntä laatua

Koska suunnittelemme ja valmistamme alumiinivanteemme juuri tiettyjä Ford-malleja varten, tiedämme tarkalleen niitä koskevat vaatimukset. Valmistamme silti alumiinivanteet ylittäen niille asetetut vaatimukset ja automallikohtaiset määritykset, jotta vanteiden kantavuus ja suorituskyky varmistetaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Testattu ja hyväksytty

Ford-alumiinivanteiden kestävyys ja lujuus testataan kaikissa vaiheissa suunnittelua ja kehitysvaihetta, sekä mikä tärkeintä, tuotannon aikana. Voit siis olla varma siitä, että vanteet täyttävät Fordin korkeat laatuvaatimukset ja vastaavat Ford-ajoneuvosi laatua.

Huoletonta käyttöä

Ford-alumiinivanteiden asentaminen Fordiisi on helppoa ja nopeaa. Koska vanteet on suunniteltu erityisesti Fordiasi varten, niihin ei tarvitse tehdä mitään muutoksia − vanne- tai rengaskoosta riippumatta. Niissä käytetään alkuperäisiä Ford-keskiöitä ja sovituskappaleita, joten et tarvitse mitään muita osia. Se ei ainoastaan vähennä asennuskustannuksia, vaan varmistaa myös autosi takuun voimassaolon, jonka muiden valmistajien vanteiden käyttö voi vaarantaa.

Vaihe 1: Tieteellinen suunnittelu

Ford-designryhmä suunnittelee kunkin Ford-alumiinivanteen perusmallin. Sen jälkeen suoritetaan tarvittavat mallikohtaiset laskelmat käyttäen kehittyneitä ja tarkkoja tieteellisiä ja matemaattisia prosesseja.

Vaihe 2: Toteutettavuustutkimus

Kun suunnitelma on hyväksytty, teknillinen osasto suorittaa Ford-mallikohtaisen suunnitelma- ja toteutettavuustutkimuksen, jossa huomioidaan jopa mallin tulevat kehitysvaiheet. Tutkimus kattaa kaikki korimallit, jotta varmistetaan laatustandardien ja tieliikennevaatimusten täyttyminen auton painojakaumasta riippumatta.

Vaihe 3: Testaus

Kaikki asiakkaille toimitettavat vanteet käyvät läpi kattavat staattiset testit (mukaan lukien läpivalaisu) mittojen, materiaalivikojen, vuotojen, epätasapainon ja iskunkestävyyden osalta.

Vaihe 4: Kestävyyden ja lujuuden testaus

Lisäksi Ford-alumiinivanteiden kestävyys testataan vaativalla kaksiakselisella laboratoriotestillä koneessa, joka on suunniteltu erityisesti tätä tehtävää varten. Testissä simuloidaan todellisia ajo-olosuhteita, ja se vastaa 300 000 km:n ajoa. Vannetta on rasitettu etukäteen ääritilanteiden, kuten jalkakäytävän reunojen yli ajon, simuloimiseksi. Testissä huomioidaan eri nopeudet, kuormat ja ajoliikkeet, ja vähintään kolmen vanteen on läpäistävä testi ennen kuin kyseinen malli hyväksytään tuotantoon.

Alumiinivannevalmistajien on aina tehtävä kompromisseja. Mutta sinun ei tarvitse.

Lisävarusteet

LISÄVARUSTEET

View
VIDEO

VIDEO

View
VASTUUVAPAUSLAUSEKE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Ford tai jokin sen tytäryhtiöistä.

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.

" " " "